Секогаш поблиску до Вашиот омилен салон за убавина

Резервирај брзо, лесно и едноставно со Common

Category

Категорија

Home

Салон

Популарни категории

Најдобрите салони според прегледи

Резервирај без чекање!

Услуги на попуст

Најчесто пребарувани салони

Icon

Што ти нуди Common?

Секогаш достапни

24/7 преглед на термини и можност за резервација

Брза резервација

Преглед на слободни термин, избор на омилен вработен и термин по ваша желба

Исти цени секаде

Цени на услуги исти како во салоните

Онлајн плаќање

Можност за онлајн плаќање и добивање награди

AboutAbout

Common - се на едно место

Сommon е првата македонска, онлајн платформа која ти нуди букирање на услуги во сите салони во Македонија со само еден клик. Истражи ги најдобрите салони во твоја близина, закажи, плати и оцени.

За Салони

  • Нова ефективна, маркетинг алатка
  • Изгубените термини ги заменувате за нови клиенти
  • Пристап до онлајн календар преку секаков уред
  • Иии најважно... намален стрес, зголемен приход

За Клиенти

  • 24/7 можност за онлајн, брза резервација
  • Истражи, спореди и откриј ги најдобрите салони во твоја близина!
  • Потсетник 30 минути пред термин
  • Попусти и подароци преку лојални поени
Sales Feature

Плати онлајн и добиј лојални поени

Твојата кариера преку Кариера Плус

КАРИЕРА ПЛУС е специјализиран центар за креативни и практични курсеви и обуки во рамки на Академијата за мода и Академијата за убавина и како таков е единствен во Македонија.

Види повеќе Arrow

Kariera Plus

Партнери

Close