Онлајн резервација

Овој ентитет сеуште не овозможува онлајн резервации

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Работно Време


Опис

Како еден предводник на модерниот фризерски стил, заедно со група на колеги, од почетокот до денес, а и во иднина, Сретен Костиќ вредно и посветено работи на постојано доусовршување, модернизирање, пратење на модните трендови и тенденции во фризерскиот бизнис, како од аспект на стиловите така и од аспект на раководењето и одржување на еден современ фризерски имиџ.

Најново од блогот:

Одбери јазик