Онлајн резервација

Овој ентитет сеуште не овозможува онлајн резервации

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Работно Време


Опис

Show Room by Tasha Ray ви ги нуди долу-наведените услуги:

* Маникир , педикир
* Свилени трепки , лифтинг на трепки
* Ламинација на веѓи
* Јапонско исцртување на веѓи
* Депилација

Закажете термин и уверете се во нашиот квалитет!

Најново од блогот:

Одбери јазик