Онлајн резервација

Фризерски Услуги
5.00 од 2 Оценки
Одбери
Третмани за тело
Нема коментари
Одбери
Трепки
Нема коментари
Одбери
Депилација
5.00 од 1 Оценки
Одбери
Третмани за раце и нозе
5.00 од 4 Оценки
Одбери
Третмани за лице за жени
Нема коментари
Одбери
Третмани за лице за мажи
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Londonska 4 1000 Skopje Skopje, Republic of Macedonia

Работно Време

Понеделник
10:00 - 20:00
Вторник
10:00 - 20:00
Среда
10:00 - 20:00
Четврток
10:00 - 20:00
Петок
10:00 - 20:00
Сабота
10:00 - 15:00
Телефон: 072 691 743 Телефон 2: 072691743 E-mail адреса


Опис

Карактеристични по својата професиналност и квалитет, AromaticBeauty е новото име на пазарот на салони за убавина каде може да се опуштите во пријатната атмосфера и амбиент.
Дојдете и уживајте во широкиот асортиман на услуги кои ги нудиме.

Најново од блогот:

Одбери јазик