Назад кон профилот

Надградба на свилени трепки

Промоција на надградба на свилени трепки!

Метод на надградба на трепки со што ќе добиете волумен и должина на трепките.
Безболен третман со кој ќе ја нагласите убавината на окото.

Цена со намалување-1.500 ден
Назад кон профилот

Одбери јазик