Онлајн резервација

Фризури
3.92 од 7 Оценки
Одбери
Прочитај повеќе
Други
4.00 од 2 Оценки
Одбери
Прочитај повеќе

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации

Информации

Street Naum Ohridski 35

Работно Време

Понеделник
08:00 - 18:25
Вторник
12:30 - 18:55
Среда
09:00 - 18:00
Четврток
09:00 - 18:00
Петок
09:00 - 18:00
Сабота
10:30 - 17:30
Недела
10:45 - 17:45
Капацитет: 30 Телефон: +359885088588 Телефон 2: 08850885882 Веб-страница E-mail адреса


Опис

description mk


Продукти

hair wax
Цена: 1.200 ден.

Најново од блогот:

Одбери јазик