Онлајн резервација

Фризерски услуги
Нема коментари
Одбери
Нокти
Нема коментари
Одбери
Депилација ( жени )
Нема коментари
Одбери
Депилација ( мажи )
Нема коментари
Одбери
Веѓи и трепки
Нема коментари
Одбери
Третмани за лице
Нема коментари
Одбери
Масажа
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Попуст на услуги

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Hristo Tatarchev 43, Skopje 1000

Работно Време

Понеделник
09:00 - 20:00
Вторник
09:00 - 20:00
Среда
09:00 - 20:00
Четврток
09:00 - 20:00
Петок
09:00 - 20:00
Сабота
09:00 - 17:00
Телефон: 070 393 022 Телефон 2: 02 316 14 E-mail адреса


Опис

Одбери јазик