Онлајн резервација

Хемиски пилинг
Нема коментари
Одбери
Третмани со Forlle`d козметика
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
Третмани со комбинирана природна козметика од француски и германски производители
Нема коментари
Одбери
Микронидлинг
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
Третмани со апарати
Нема коментари
Одбери
Масажи на лице
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
Естетика лице
Нема коментари
Одбери
Детокс
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
Лимфна дренажа по најновите достигнување и одобрена од светска здравствена организација
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
Мадеро терапија
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
Релакс масажа Aquattonale
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
Третмани на тело со апарати
Нема коментари
Одбери
Дермаролер на тело
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
Пилинг на цело тело
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
ГуаШа
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
Капинг
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
Ароматерапија Rainbow техника
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
Депилација- трајно отстранување на влакна со IPL апарат
Нема коментари
Одбери
Педикир
Нема коментари
Одбери
Маникир
Нема коментари
Одбери
Депилација со топол восок
Нема коментари
Одбери
Депилација со ладен восок
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Przhino St. 6, Skopje 1000

Работно Време

Понеделник
09:00 - 19:00
Вторник
09:00 - 19:00
Среда
09:00 - 19:00
Четврток
09:00 - 19:00
Петок
09:00 - 19:00
Сабота
09:00 - 16:00
Телефон: 070 275 956 E-mail адреса

Опис

Козметичкиот салон Шарм постои од 1994 година основан од Христина Кујумџиева, еден од 15те мајстори козметичари во Македонија.

Најново од блогот:

Блог 1

Драги клиенти, Од денес официјално започнува соработката со Common.mk. Би сакале да ве извести...

Одбери јазик