Онлајн резервација

Орална хирургија
Нема коментари
Одбери
Естетска стоматологија
Нема коментари
Одбери
Пародонтологија
Нема коментари
Одбери
Протетика
Нема коментари
Одбери
Болести на заби
Нема коментари
Одбери
Детска стоматологија
Нема коментари
Одбери
Прегледи
5.00 од 1 Оценки
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Dimo Hadji Dimov 38, Skopje 1000

Работно Време

Понеделник
10:30 - 18:30
Вторник
10:30 - 18:30
Среда
10:30 - 18:30
Четврток
10:30 - 18:30
Петок
10:30 - 18:30
Телефон: 070 359 933 Веб-страница E-mail адреса


Опис

Најново од блогот:

Блог 1

Драги клиенти, Од денес официјално започнува соработката со Common.mk. Би сакале да ве извести...

Одбери јазик