Онлајн резервација

Ултразвучна кавитација, биполарна радиофреквенција и липо-ласерски третмани
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
Масажа
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
Депилација
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
Маникир
Нема коментари
Одбери
Педикир
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе
Парафински третман
Нема коментари
Одбери
Прочитај повеќе

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Leninova 20A, Kumanovo

Работно Време

Понеделник
09:00 - 19:00
Вторник
09:00 - 19:00
Среда
09:00 - 19:00
Четврток
09:00 - 19:00
Петок
09:00 - 19:00
Сабота
09:00 - 17:00
Телефон: 079 297 038 E-mail адреса


Опис

Козметички салон лоциран во центарот на градот, со врвно професионален персонал, современа технологија и репертоар на услуги прилагодени спрема потребите на клиентите.


Продукти

Шеќерна паста
Цена: 700 ден.

Одбери јазик