Online Reservation

test
5.00 from 1 Reviews
Select

Choose a Staff Member:

Your Reservation:

Your personal information

Information

Центар, Бул.Јане Сандански 113 а

Working Time

Monday
09:00 - 17:00
Tuesday
09:45 - 17:00
Wednesday
09:30 - 17:00
Thursday
09:30 - 17:00
Friday
09:30 - 14:00
Saturday
10:00 - 17:30
Sunday
09:10 - 18:00
Capacity of People: 25 Phone: 075 222 803 Phone 2: 075 222 804 Website E-mail

Description

Во нашите салони на „Афродита-С“ може да се уживаат сите услуги *Козметика на лице од класишни до најсовремени*Козметика на тело: нега, масажи,депилации,слабеењезатегнување, и обликување на најсовремени професионални апарати*.Лифтинг на лице ,врат,раце и тело.Трајно остранување на влакна.*Трајна.дневна и свечена шминка.*Трајна депилација *Солариум-МегаСан,*Нега на нокти и стапала,*Сецијални велнес масажи,* (прочитај повеќе) Опис: Тимот на „Aфродита-С“, секогаш ги почитува принципите на деловност и етика, врши континуирана едукација, ги следи најновите научни достигнувања Се потрудивме овој центар за убавина, да ги задоволи стандардите на најдобрите салони во светските метрополи. Идејата ни беше да создадеме рај за Вашите сетила. Во центар за убавина, во малку поинтимна и луксузна атмосфера од досегашната, може да се ужива во сите услуги кои досега ги нудеше надополнувајќи ги со уште неколку нови.


Products

Head & Shoulders Smooth & Silky
Promo Price: 199 MKD

Price: 225 MKD

Choose a Language