Онлајн резервација

Шеќерна депилација
Нема коментари
Одбери
Маникир
Нема коментари
Одбери
Педикир
Нема коментари
Одбери
Фризерски Услуги
Нема коментари
Одбери
Невестински Услуги
Нема коментари
Одбери
Третман за нега на коса
Нема коментари
Одбери
Пакет
Нема коментари
Одбери
Козметички услуги
Нема коментари
Одбери
Класично Осветлување
Нема коментари
Одбери
Боење
Нема коментари
Одбери
Естетско Осветлување
Нема коментари
Одбери
Шишање (миење, шишање, обликување)
Нема коментари
Одбери
Осветлување со фолија
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации

Информации

Bagdadska 15, Skopje 1000

Работно Време

Понеделник
09:00 - 19:00
Вторник
09:00 - 19:00
Среда
09:00 - 19:00
Четврток
09:00 - 19:00
Петок
09:00 - 19:00
Сабота
09:00 - 17:00
Телефон: 075 784 577 Веб-страница


Опис


Продукти

Radico Боја
Цена: 1.300 ден.
Tahiti Frangipani Monoi
Цена: 2.150 ден.
Tahiti Tiare Monoi
Цена: 2.150 ден.
Tahiti Vanila Monoi
Промотивна цена: 2.150 ден.

Цена: 0 ден.
Богата Ноќна крема за лице
Цена: 2.950 ден.
Волуменски Шампон
Цена: 1.250 ден.
Гел за прочистување
Цена: 1.200 ден.
Дневна крема за помладување
Цена: 3.100 ден.
Енергичен пилинг за тело
Цена: 1.350 ден.

Одбери јазик