Онлајн резервација

Нокти
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации

Информации

Rajko Zhinzifov, Skopje 1000

Работно Време

Вторник
10:00 - 18:00
Среда
10:00 - 18:00
Четврток
10:00 - 18:00
Петок
10:00 - 18:00
Сабота
10:00 - 18:00
Недела
10:00 - 18:00
Телефон: 072 266 530 E-mail адреса


Опис

Одбери јазик