Почетна

Огласи


Бараме асистенти

Каде: Social Hair Salon
Плата: по договор ден.
Контакт телефон: [email protected]
Е-маил адреса: 071961991

Барање:
Бараме асистенти со и без работно искуство. Можност за надоградување во областа на фризерството и одлична работна атмосфера.


Бараме фризер со и без работно искуство

Каде: Social Hair Salon
Плата: по договор ден.
Контакт телефон: [email protected]
Е-маил адреса: 071961991

Барање:

Почетна

Одбери јазик