Онлајн резервација

Депилација
5.00 од 1 Оценки
Одбери
Мадеротерапија
Нема коментари
Одбери
Вакумслим
Нема коментари
Одбери
Пакет третмани Мадеро + Вакум
Нема коментари
Одбери
Трепки
5.00 од 4 Оценки
Одбери
Шминка
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Boris Sarafov 121B

Работно Време

Понеделник
10:00 - 18:00
Вторник
10:00 - 18:00
Среда
10:00 - 18:00
Четврток
10:00 - 18:00
Петок
10:00 - 17:00
Сабота
12:00 - 18:00
Телефон: 078 447 477 Телефон 2: 022047595 Веб-страница E-mail адреса

Опис

*home based beauty esthetician

Најново од блогот:

Блог 1

Драги клиенти, Од денес официјално започнува соработката со Common.mk. Би сакале да ве извести...

Одбери јазик