Онлајн резервација

Шминка
5.00 од 6 Оценки
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Borka Talevski 12, Skopje 1000

Работно Време

Понеделник
06:00 - 20:00
Вторник
06:00 - 20:00
Среда
06:00 - 20:00
Четврток
06:00 - 20:00
Петок
06:00 - 19:00
Сабота
06:00 - 19:00
Недела
06:00 - 17:00
Телефон: 072238010 E-mail адреса


Опис

Одбери јазик