Онлајн резервација

Гел / лак
Нема коментари
Одбери
Гел на природни нокти ( КРАТКИ )
Нема коментари
Одбери
Гел на природни нокти ( ДОЛГИ )
Нема коментари
Одбери
Надградба - типсови ( КРАТКИ )
Нема коментари
Одбери
Надградба - типсови ( ДОЛГИ )
Нема коментари
Одбери
Надградба - наливни нокти ( КРАТКИ )
Нема коментари
Одбери
Надградба - наливни нокти ( ДОЛГИ )
5.00 од 1 Оценки
Одбери
Корекција ( КРАТКИ )
Нема коментари
Одбери
Корекција ( ДОЛГИ )
Нема коментари
Одбери
Дополнителни услуги
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

MK, 23 Oktomvri 1, Skopje 1000

Работно Време

Понеделник
10:00 - 19:00
Вторник
10:00 - 19:00
Среда
10:00 - 19:00
Четврток
10:00 - 19:00
Петок
10:00 - 19:00
Сабота
10:00 - 19:00
Недела
10:00 - 19:00
Телефон: 076 794 776 Веб-страница E-mail адреса


Опис

Најново од блогот:

Блог 1

Драги клиенти, Од денес официјално започнува соработката со Common.mk. Би сакале да ве извести...

Одбери јазик