Онлајн резервација

Маникир
Нема коментари
Одбери
Педикир
Нема коментари
Одбери
Масажа
Нема коментари
Одбери
Депилација
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации

Информации

Donbas 1000, Skopje 1000

Работно Време

Понеделник
10:00 - 20:00
Вторник
10:00 - 20:00
Среда
10:00 - 20:00
Четврток
10:00 - 20:00
Петок
10:00 - 20:00
Сабота
10:00 - 14:00
Телефон: 075 455 405 E-mail адреса

Опис


Продукти

NAILTRITION ЗАЈАКНУВАЧ ЗА НОКТИ
Цена: 350 ден.
YOUR SECRET CRUSH CANDY SCRUB 200GR
Цена: 1.180 ден.
YOUR SECRET CRUSH COFFEE SCRUB 200GR
Цена: 1.180 ден.
ЛАК ТРЕТМАН ЗА НОКТИ ( ОРЛИ ) - БОЈА ПО ИЗБОР
Цена: 800 ден.

Одбери јазик