Онлајн резервација

ТРЕТМАНИ ЗА ЛИЦЕ - GUINOT
5.00 од 1 Оценки
Одбери
VELASHAPE ТРЕТМАНИ
Нема коментари
Одбери
HI-FU ТРЕТМАН
Нема коментари
Одбери
IPL - SHR (ЛАСЕР ЗА ТРАЈНО ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА) / Жени
Нема коментари
Одбери
IPL - SHR (ЛАСЕР ЗА ТРАЈНО ОТСТРАНУВАЊЕ НА ВЛАКНА) / Мажи
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Marko Cepenkov 50, Skopje 1000

Работно Време

Понеделник
12:00 - 19:00
Вторник
12:00 - 19:00
Среда
12:00 - 19:00
Четврток
12:00 - 19:00
Петок
12:00 - 19:00
Телефон: 070 352 666 E-mail адреса


Опис


Продукти

AGE SUN - AGEING SUN CREAM - FACE SPF50
Цена: 2.950 ден.
AGE SUN /ANTI-AGEING SUN CREAM - FACE SPF30
Цена: 2.700 ден.
AGE SUN DRY OIL SUN PROTECTION - BODY SPF50
Цена: 2.700 ден.
AGE SUN MILK - BODY SPF20 Tube150ML
Цена: 2.600 ден.
AGE SUN PROTECTION MIST - BODY SPF30
Цена: 2.600 ден.
Baume Après-Rasage - After-shave Balm
Цена: 2.100 ден.
Baume Confort Lèvres - Confort Lèvres Balm
Цена: 1.050 ден.
Baume Longue Vie Lèvres - Longue Vie Lèvres Lip Balm
Цена: 2.150 ден.
Baume Nutriscience - Nutriscience Balm
Цена: 2.790 ден.

Најново од блогот:

Блог 1

Драги клиенти, Од денес официјално започнува соработката со Common.mk. Би сакале да ве извести...

Одбери јазик