Онлајн резервација

Овој ентитет сеуште не овозможува онлајн резервации

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Работно Време


Опис

Тренд АС е центар за убавина кој постои 18 години на пазарот и нуди професионална услуга за третмани на тело и лице, масажи, спа услуги, фитнес, професионална шминка и фризура, надградба на коса и друго. Нудиме широка палета на услуги за комплетна на нега на телото, лицето и косата, како и за одржување на животен стил кој подразбира грижа за себе. Работиме по принцип на закажување.

Работиме според мерки за претпазливост и заштита од КОВИД 19 и сме достапни за консултација на 02 2 772 850 / 072 268 987 / [email protected]

Иван Козаров бр. 64 Кисела Вода Скопје

Најново од блогот:

Одбери јазик