Онлајн резервација

Фризерски услуги
5.00 од 1 Оценки
Одбери
Козметички услуги
Нема коментари
Одбери
Третмани за лице
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

MK, Franjo Kluz 7/3, Skopje 1000

Работно Време

Понеделник
09:00 - 20:00
Вторник
09:00 - 20:00
Среда
09:00 - 20:00
Четврток
09:00 - 20:00
Петок
09:00 - 20:00
Сабота
08:00 - 18:00
Телефон: 072 247 565 Телефон 2: 02 247 7726 Веб-страница E-mail адреса


Опис

Најново од блогот:

Блог 1

Драги клиенти, Од денес официјално започнува соработката со Common.mk. Би сакале да ве извести...

Одбери јазик