Онлајн резервација

Шминка
5.00 од 29 Оценки
Одбери
Коса
5.00 од 3 Оценки
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Ulica Petar Poparsov 35, Skopje 1000, Macedonia, (FYROM), Sko

Работно Време

Понеделник
06:00 - 21:00
Вторник
06:00 - 21:00
Среда
06:00 - 21:00
Четврток
06:00 - 21:00
Петок
06:00 - 21:00
Сабота
06:00 - 21:00
Недела
06:00 - 21:00
Телефон: 071400972 Веб-страница E-mail адреса


Опис

Professional Makeup Artist with an exceptional record of customer service and client satisfaction. Makeup Educator in the biggest Makeup Academy in Macedonia - Kariera Plus.

Најново од блогот:

Блог 1

Драги клиенти, Од денес официјално започнува соработката со Common.mk. Би сакале да ве извести...

Одбери јазик