Онлајн резервација

ТРЕТМАНИ НА ЛИЦЕ
Нема коментари
Одбери
ТРЕТМАНИ НЕГА
Нема коментари
Одбери
ТРЕТМАНИ ЗА КОСА
Нема коментари
Одбери
ТРЕТМАНИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ
Нема коментари
Одбери
ТОПЛА И ЛАДНА ДЕПИЛАЦИЈА
Нема коментари
Одбери
ДЕПИЛАЦИЈА МАЖИ
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Ваучери

5 кавитација + 5 инфрацрвена капсула + 5 LPG
Цена: 7.000 ден.
Купи веднаш
6 кавитација+ 6 микрокомпјутер+ 6 мезотерапија
Цена: 8.000 ден.
Купи веднаш
4 кавитација + 8 микрокомпјутер + 4 антицелулитна масажа
Цена: 6.000 ден.
Купи веднаш
6 микрокомпјутер + 6 инфрацрвена капсула + 6 алги
Цена: 5.000 ден.
Купи веднаш
2 Cryo лифтинг+2 Skin мастер+2 Федеринг+2 Радиофреквенција+2 Jaw лифтинг
Цена: 8.000 ден.
Купи веднаш
2 Федеринг + 2 дијамантски пилинг + 2 скин мастер
Цена: 4.000 ден.
Купи веднаш
10 мадеро масажи
Цена: 7.000 ден.
Купи веднаш
10 антицелулитни масажи
Цена: 4.000 ден.
Купи веднаш
Ендосфера - 30 минути регија
Цена: 15.000 ден.
Купи веднаш

Информации

Васил Главинов 7B/3, Скопје 1000, Северна Македонија

Работно Време

Понеделник
08:00 - 21:00
Вторник
08:00 - 21:00
Среда
08:00 - 21:00
Четврток
08:00 - 21:00
Петок
08:00 - 21:00
Сабота
09:00 - 16:00
Телефон: 078 334 935 Телефон 2: 02131313 Веб-страница E-mail адреса

Опис

Најново од блогот:

Блог 1

Драги клиенти, Од денес официјално започнува соработката со Common.mk. Би сакале да ве извести...

Одбери јазик