Онлајн резервација

Фризерски Услуги
5.00 од 2 Оценки
Одбери
Третмани за коса
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Naroden front 5/3 12, Skopje, Republic of Macedonia

Работно Време

Понеделник
10:00 - 19:00
Вторник
10:00 - 19:00
Среда
10:00 - 19:00
Четврток
10:00 - 19:00
Петок
10:00 - 19:00
Сабота
10:00 - 17:00
Телефон: 071 961 991 E-mail адреса


Опис


Продукти

Amplifier mousse
Цена: 1.000 ден.
Anti - Dandruff Shampoo
Цена: 600 ден.
Anti Age Serum
Цена: 990 ден.
Anti-Hair Loss Shampoo
Цена: 600 ден.
Anti-Hair Loss Treatment
Цена: 800 ден.
Blonde Detangling Conditioner
Цена: 700 ден.
Brightastic
Цена: 1.000 ден.
Bump Up Spray
Цена: 1.000 ден.
C.R.E.A.M Lightweight conditioner
Цена: 900 ден.

Најново од блогот:

Блог 1

Драги клиенти, Од денес официјално започнува соработката со Common.mk. Би сакале да ве извести...

Одбери јазик