Онлајн резервација

Третмани
Нема коментари
Одбери
Топла и ладна депилација
Нема коментари
Одбери
Масажи
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации

Информации

Blvd Partizanski Odredi, Skopje 1000

Работно Време

Понеделник
11:00 - 18:00
Вторник
11:00 - 18:00
Среда
10:00 - 18:00
Четврток
11:00 - 18:00
Петок
11:00 - 18:00
Сабота
10:00 - 15:00
Телефон: 070 288 011 Веб-страница E-mail адреса


Опис

Студио 118 е салон за убавина кој ги нуди следниве услуги:
депилација, мадеро терапија, хијалурон пен, лифтинг и ботокс на трепки.

Одбери јазик