Онлајн резервација

Фризерски Услуги
Нема коментари
Одбери
Третмани за коса
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Boulevard Ilinden 60/2, Skopje 1000

Работно Време

Понеделник
10:00 - 18:00
Вторник
10:00 - 18:00
Среда
10:00 - 18:00
Четврток
10:00 - 18:00
Петок
10:00 - 18:00
Телефон: +389 71 371 125 Веб-страница E-mail адреса


Опис

Како еден предводник на модерниот фризерски стил, заедно со група на колеги, од почетокот до денес, а и во иднина, Сретен Костиќ вредно и посветено работи на постојано доусовршување, модернизирање, пратење на модните трендови и тенденции во фризерскиот бизнис, како од аспект на стиловите така и од аспект на раководењето и одржување на еден современ фризерски имиџ.

Најново од блогот:

Блог 1

Драги клиенти, Од денес официјално започнува соработката со Common.mk. Би сакале да ве извести...

Одбери јазик