Онлајн резервација

Бланширање
Нема коментари
Одбери
Шатирање со фолија
Нема коментари
Одбери
Фарбање со семи колор
Нема коментари
Одбери
Фарбање со изедначување
Нема коментари
Одбери
Фенирање
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации

Информации

Kiril i Metodij, 30 1000

Работно Време

Понеделник
09:00 - 20:00
Вторник
09:00 - 20:00
Среда
09:00 - 20:00
Четврток
09:00 - 20:00
Петок
09:00 - 20:00
Сабота
09:00 - 16:00
Телефон: 02 313 6175


Опис

Одбери јазик