Онлајн резервација

Професионална шминка
Нема коментари
Одбери
Трепки
Нема коментари
Одбери
Масажи
Нема коментари
Одбери
Пилинг, Сауна
Нема коментари
Одбери
Шишање, фенирање, виткање
Нема коментари
Одбери
Третмани за коса
Нема коментари
Одбери
Боење, Нијансирање
Нема коментари
Одбери
Третмани за чистење акни/црнки
Нема коментари
Одбери
Третмани за намалување на брчки и подигнување на тонус на лицето
Нема коментари
Одбери
Нокти
Нема коментари
Одбери
Депилација ЖЕНИ
Нема коментари
Одбери
Депилација МАЖИ
Нема коментари
Одбери
Масажи за намалување на целулитот
Нема коментари
Одбери
VACU SLIM 48 третмани
Нема коментари
Одбери
Електростимулации
Нема коментари
Одбери
Бодиврапинг
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации

Информации

Boulevard Jane Sandanski, Skopje 1000

Работно Време

Понеделник
10:30 - 19:00
Вторник
10:30 - 19:00
Среда
10:30 - 19:00
Четврток
10:30 - 19:00
Петок
10:30 - 19:00
Сабота
10:00 - 17:00
Телефон: 071 332 166 Веб-страница


Опис

Одбери јазик