Онлајн резервација

Професионална шминка
4.97 од 27 Оценки
Одбери
Трепки
5.00 од 42 Оценки
Одбери
Масажи
5.00 од 6 Оценки
Одбери
Коса
5.00 од 5 Оценки
Одбери
Нокти
5.00 од 25 Оценки
Одбери
Депилација ЖЕНИ
4.97 од 29 Оценки
Одбери
Депилација МАЖИ
Нема коментари
Одбери
Третмани за тело
Нема коментари
Одбери
Нега на лице
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Попуст на услуги

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Boulevard Jane Sandanski, Skopje 1000

Работно Време

Понеделник
10:00 - 20:00
Вторник
10:00 - 20:00
Среда
10:00 - 20:00
Четврток
10:00 - 20:00
Петок
10:00 - 20:00
Сабота
10:00 - 17:00
Телефон: 076302444 Телефон 2: 071 332 166 Веб-страница


Опис

Најново од блогот:

Блог 1

Драги клиенти, Од денес официјално започнува соработката со Common.mk. Би сакале да ве извести...

Одбери јазик