Онлајн резервација

Фенирање
5.00 од 1 Оценки
Одбери
Нијансирање со фолии
Нема коментари
Одбери
Боење со наша боја
Нема коментари
Одбери
Боење со боја без амонијак
Нема коментари
Одбери
Фризерски услуги
Нема коментари
Одбери
Третмани за коса
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Kuzman Josifovski Pitu 30 lam.2 lok.4 Skopje

Работно Време

Понеделник
08:00 - 21:00
Вторник
08:00 - 21:00
Среда
08:00 - 21:00
Четврток
08:00 - 21:00
Петок
08:00 - 21:00
Сабота
08:00 - 21:00
Телефон: 071 332 640 Телефон 2: 02/246 1753 Веб-страница

Опис

Најново од блогот:

Блог 1

Драги клиенти, Од денес официјално започнува соработката со Common.mk. Би сакале да ве извести...

Одбери јазик