Онлајн резервација

Третмани за лице
Нема коментари
Одбери
Пакети
Нема коментари
Одбери
Професионална шминка
Нема коментари
Одбери
Други Услуги
Нема коментари
Одбери
Фитнес
Нема коментари
Одбери
Масажи
Нема коментари
Одбери
Третмани за тело
Нема коментари
Одбери
Фризерски Услуги
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Ваучери

10 Бразилски Мадеро Масажи + 10 Ориент Вакум Фит
Цена: 8.000 ден.
Купи веднаш
10 ултразвук + 10 вакум фит + 10 стимулации
Цена: 5.000 ден.
Купи веднаш
10 мадеро масажи + 10 пакувања со кал од мртво море
Цена: 6.000 ден.
Купи веднаш
10 бразилски мадеро масажи + 10 вакуслим
Цена: 10.000 ден.
Купи веднаш
10кавитации+10стимулации+10тунел сауни+10ултразвук+10кардио вежби+10пакувања со кал од мртво море
Цена: 8.000 ден.
Купи веднаш

Информации

Dositej Obradovik 1, Skopje 1000

Работно Време

Понеделник
12:00 - 20:00
Вторник
12:00 - 20:00
Среда
12:00 - 20:00
Четврток
12:00 - 20:00
Петок
12:00 - 20:00
Сабота
10:00 - 18:00
Капацитет: 20 Телефон: 02 2772 850 Телефон 2: 072 268 987 Веб-страница E-mail адреса

Опис

Тренд АС е центар за убавина кој постои 18 години на пазарот и нуди професионална услуга за третмани на тело и лице, масажи, спа услуги, фитнес, професионална шминка и фризура, надградба на коса и друго. Нудиме широка палета на услуги за комплетна на нега на телото, лицето и косата, како и за одржување на животен стил кој подразбира грижа за себе. Работиме по принцип на закажување.

Работиме според мерки за претпазливост и заштита од КОВИД 19 и сме достапни за консултација на 02 2 772 850 / 072 268 987 / [email protected]

Иван Козаров бр. 64 Кисела Вода Скопје

Најново од блогот:

Блог 1

Драги клиенти, Од денес официјално започнува соработката со Common.mk. Би сакале да ве извести...

Одбери јазик