Почетна

Нови соработки на Common.mk

Како што се наближува возбудата за лето, така се зголемува и нашата возбуда со нетрпение да ви го претставиме она на кое што неуморно работевме периодов. Информативни и интерактивни видеа кои ќе ви ја доловат приказната на Common како и нови изненадувања и проширување во повеќе бранши.


Покрај салоните за убавина за брзо време успешно направивме нови соработки.
Единствено на Common можете онлајн да закажете термин многу брзо и ефикасно во приватни здравствени установи. Дополнително можете да закажете третман во салони за одржување на убавината и хигиената на вашите миленичиња.
Тимот на Common е во тек со дигиталните трендови и новости за да ви овозможи полесен пристап во секојдневните активности.


Со полна пареа работиме на проширување во уште многу нови бранши затоа заследете нѐ на социјалните мрежи: Facebook
Instagram

Почетна

Одбери јазик