Назад кон профилот

Блог 1

Драги клиенти,

Од денес официјално започнува соработката со Common.mk.

Би сакале да ве известиме дека отсега ќе имате можност за:
- онлајн резервации на вашите термини;
- собирање на лојални поени;
- купување на ваучери со кои добивате попуст на вашите услуги;
- достапност на информации 24/7;
- секојдневни новости поврзани со салонот.

Нашата цел како салон за убавина е дигитализација на процесот на работа и воведување на нови, модерни решенија во бизнисот.

Се надеваме дека Вие, клиентите, ќе бидете наш водич низ целиот процес на работа, затоа што на крајот, ние сме тука за Вас и поради Вас.

Авантурата може да започне!

FRIZERSKO STUDIO 501 и Common.mk
Назад кон профилот

Одбери јазик