Онлајн резервација

Фризерски Услуги
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации

Информации

Stefan Jakimov - Dedov 3, Skopje 1000

Работно Време

Понеделник
10:00 - 16:00
Вторник
10:00 - 16:00
Среда
10:00 - 16:00
Четврток
10:00 - 16:00
Петок
10:00 - 16:00
Сабота
10:00 - 14:00
Телефон: 02 312 1345 E-mail адреса


Опис

Одбери јазик