Политика за поврат на средства
ПОЛИТИКА ЗА ПОВРАТ НА СРЕДСТВА

Нашите Клиенти се наш приоритет и нивните барања сме спремни да ги испочитуваме во целост.
Сепак, сакаме да напомене дека доколку сакате да поднесете барање за враќање на ваучерот, тоа ќе биде возможно само доколку истиот не е веќе искористен.

Доколку сте купиле одреден ваучер за користење на услуга од давателот на услугата наведен на самиот ваучер и сакате да го повлечете купувањето односно да поднесете барање за рефундација истото можете да го сторите преку известување на нашиот меил кој е наведен на веб страната на common.mk.
Сакаме да напоменеме дека Common.mk задржува 5% од вкупната платена вредност за покривање на административните трошоци при банкарските трансакции.

За извршената рефундација ќе бидете известени преку меил во рок од 3 до 10 работни денови.

Одбери јазик