Онлајн резервација

Нокти
Нема коментари
Одбери
СВИЛЕНИ ТРЕПКИ И ЛАШ ЛИФТ
Нема коментари
Одбери
Третман на лице
Нема коментари
Одбери

Одбери вработен:

Ваши резервации:

Лични информации


Информации

Булевар Партизански Одреди 62 2, 35 1000

Работно Време

Вторник
12:00 - 20:00
Среда
12:00 - 20:00
Четврток
12:00 - 20:00
Петок
12:00 - 20:00
Сабота
10:00 - 16:00
Телефон: 071364121 Веб-страница E-mail адреса


Опис

Козметички салон и едукации
Козметички услуги:

@_studio.royal.lashes.skopje_
*свилени трепки (класик, хибрид, волумен, руски волумен)
*лаш лифт и броу ламинатион
*чупање и обликување на веѓи

@_studio.royal.nails.skopje_
*нокти (наливни, типсови со гел, гел лак)
* педикир (класичен и медицински)

@_studio.royal.tretmani.masazi_
*третмани на тело за слабеење
*третмани на лице за чистење
* масажи на тело и лице
* депилација
*шминка и фризерски услуги
* јапонско исцртување

Одбери јазик